Deze worden begeleid door Petra Giesbergen

Petra Giesbergen
Vanaf haar zevende levensjaar verscheen er een man in haar dromen die haar adviezen gaf. Over hoe met dingen om te gaan en hoe zij o.a. haar genezende kracht kon gebruiken.
In 1990 behaalde zij haar diploma van de opleiding tot regressie & reïncarnatietherapeute. Ze haalde ook veel kennis terug door regressies te doen naar vorige levens.  Toen ze een aantal jaren geleden een Siberische sjamaan ont-moette en hem herkende als de man die in haar dromen advies gaf, werden het verhaal en haar kennis compleet.
Petra :” Deze leraar (sjamaan) gaf me een aantal inwijdingen. Ook gaf hij me bijzondere kennis door over diepgaande healingen.”
Hij vulde haar kennis aan over bijzondere diepgaande healingen, rituelen, over dromen, toekomstvoorspellen en hoe kennis  en energie doorgeven.

Sjamanistische healingtechnieken

Sjamanisme is een bron van oeroude kennis. Kennis waarmee je leven kunt veranderen, dieper en anders kunt waarnemen, kwaliteiten in jezelf kunt openen, gezonder en krachtiger kunt worden, anders met relaties om zult gaan en zelfs je financiële situatie en carrière een andere wending kunt geven. Dit kun je niet alleen voor jezelf openen maar ook doorgeven en werken met anderen. Iedere les wordt er kennis doorgegeven, oefeningen, healingen en een ritueel gedaan.

Een sjamaan/sjamanca is de contactpersoon tussen de wereld van de geesten, natuurkrachten, Goden en deze fysieke wereld. Hierdoor kan de sjamaan/sjamanca zeer gevarieerd werk verrichten. Deze zeer oude kennis van lang geleden is aangepast aan de moderne tijd en aan Europa.

Hierdoor kun je het gebruiken voor jezelf en/of voor anderen.

In de siberische traditie zit een kleine overlap met andere sjamanistische tradities; maar heeft duidelijk zijn eigen specifieke kennis.

Dit alles is te gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling, je leven te veranderen en om anderen te genezen.

De oude sjamanen/sjamanca’s waren geweldige healers. Zij moesten dit wel zijn want zij waren o.a. de ‘dokter’ in de stam, de ‘psycholoog’, de ‘harmoniebrenger’. Vandaar dat de healingmethodes vanuit het sjamanisme erg krachtig zijn. Werken met energie uit de natuur, natuurgeesten, spirits van andere werelden, sjamanistisch gebed en genezende rituelen.

Voorouderritueel - kracht halen bij voorouders

Oud sjamanistisch ritueel waarbij je diverse generaties teruggaat Dit doe je met een probleem of blokkade van welke aard dan ook. Iets waar je al lang last van hebt en misschien herken je het zelfs in een van je ouders. Door op generatielijnen te werken en met voorouders die je niet eens kent, reinig je dit probleem tot ver terug in je roots. Wanneer de generatielijnen schoon zijn werkt dit voor iedereen in de familie door. Heel vaak zijn alle voorouders je er dankbaar voor.
Hierna ga je weer terug op de generatielijnen en zoekt een krachtige voorouder in de lijnen. Je vult de ruimte die je gecreerd hebt op met deze kracht of bepaalde kwaliteit. Voorouders hebben hun leven geleefd met hun kwaliteiten en kracht of ze hebben hem misschien niet gebruikt. Ze delen het graag met je zodat jij er dingen mee voort kunt zetten op de familielijn. Hierna voel je je gevuld en kun je dit inzetten in je leven voor de dingen die je graag wilt.

Ervaring :
Mijn zus zit tegenover me aan de keukentafel. Lachend kijkt ze me aan en zegt: "Je bent net als oma, die at ook de hele dag door plakjes worst. Ze had allerlei verschillende in huis en at die door elkaar"
Schaapachtig kijk ik haar aan; dat wist ik niet. Heb ik ook nooit gezien dat oma dat deed, als wij op bezoek waren at ze nooit worst. Ze trekt mijn koelkast open en grijnst: "5 verschillende worsten zus? Misschien moet je je naam veranderen in Wilhelmina?: Als ik deze eigenschap zo al in mijn systeem heb zitten van oma, wat zit er dan al niet meer? Eigenschappen,vloeken, kwaliteiten en blokkades gaan 7 generaties mee.

Terug naar hoofdpagina >>